24.01.2017 г., 19:18 ч.

Всичко си ми ти 

  Поезия » Любовна
503 0 1

Всичко си ми ти.

Ела, остани.

Съсипваш ме, до мен бъди.

Ела, не бягай ти.

Липсваш ми, чуваш ли?

Искам те, разбери!

Наранявай ме, боли,

но обичам те, разбери!

© Jasmina Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??