24 ene 2017, 19:18

Всичко си ми ти 

  Poesía » De amor
487 0 1

Всичко си ми ти.

Ела, остани.

Съсипваш ме, до мен бъди.

Ела, не бягай ти.

Липсваш ми, чуваш ли?

Искам те, разбери!

Наранявай ме, боли,

но обичам те, разбери!

© Jasmina Ivanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??