Jan 24, 2017, 7:18 PM

Всичко си ми ти 

  Poetry » Love
544 0 1

Всичко си ми ти.

Ела, остани.

Съсипваш ме, до мен бъди.

Ела, не бягай ти.

Липсваш ми, чуваш ли?

Искам те, разбери!

Наранявай ме, боли,

но обичам те, разбери!

© Jasmina Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??