Всяка вечер по нещо заделям
от деня, от предишните дни.
Много обич и малко сълзи,
не пари, не и пари.
Всяка вечер дълго се моля
да е утре по - хубав деня.
Дечица да пеят на воля,
да изгрее отново луна.
Всяка вечер отново броя,
не пари, не и пари.
Детска радост, усмивки редя,
за да имам за всичките дни.
© Хари Спасов Все права защищены