16 янв. 2008 г., 16:28

Втор(н)ично заболяване 

  Поэзия
605 0 6
 

Вторник.

Събудих се късно.

За да бъда щастлива.

Късно!

На време...

за да ме боли;

за да не знам;

за да не искам.

Вторник.

Поредният вторник

от живота ми -

мъчителен,

             бавен,

                неискан...

Очакван (предсказуем!).

Спи ми се.

А вторник...

Вторник ме убива.

Наръгва ме.

Рязко... постепенно...

В мен.

И извън.

Разрязва,

       кълца,

         разпарчетява.

Вторник!

Искам да е утре!

Да е вчера!

Да е не-днес!

Вторник.

Прекрасен ден...

за самоубийство.

И щастието ми

се възползва.

Вторник...

Ти само взимаш,

                  крадеш,

                     отнемаш...

От мен.

Вторник света свърши.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??