Знам, че си до мене, Господи,
за миг не си ме изоставял.
Подкрепа бил си във живота ми.
На мен си давал и прощавал.
Но мойта грешка беше, Господи,
че в тебе бях се усъмнила,
когато страдах силно, винаги
наум живота запроклинах.
И в мене си не вярвах, Господи,
така се бях обезверила,
че грешка съм, си мислех, може би,
не знаех колко съм ти мила!
Но днес те чувствам сякаш с въздуха
изпълваш ме с надежда, с вяра.
Обичам те и неотлъчно
ще следвам твоята повеля!
© Боряна Все права защищены