17 сент. 2022 г., 17:43

Вяра, надежда и любов 

  Поэзия
227 3 4

Вяра, надежда и любов


И днес е ден от календара,
но не какъв да е, а е любим!
От любов прелива в надпревара,
в живота бракът ви неразрушим.

 

Прелива, увлича като ручей
любовта на млади подир тях.
И тази дата пак е случай
за надеждите поели с тях.

 

Сега любов, надежда, вяра,
поемат пътя заедно с ръка
и няма в любовта ви мяра
овалът на годежната халка. 
 

Инфо: Стихотворението съм посветила на майка и татко, които днес имат изумрудена сватба (55г. брак) и на дъщеря ми, и на зет ми, чийто годеж беше днес преди 8 год. 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??