Изпитанието идва като буря.
То връхлита
бързо,
с лекота...
То е непознато и отваря
нови теми,
истини,
неща...
Прекроява планове,
надежди,
сътворява
маса чудеса.
Вътре в нас
дълбоко пренарежда
старите ни
вери
до една...
И стоим
пред Бога
преломени,
с други
роли,
смисли
и
сърца...
Всяко изпитание
отнема
и дарява.
Вярваш ли
в това?...
© Руми Бакърджиева Все права защищены