9.12.2008 г., 18:12 ч.

Вярваш ли в това? 

  Поезия » Философска
482 0 7
 

 

Изпитанието идва като буря.

То връхлита

бързо,

с лекота...

То е непознато и отваря

нови теми,

истини,

неща...

Прекроява планове,

надежди,

сътворява

маса чудеса.

Вътре в нас

дълбоко пренарежда

старите ни

вери

до една...

И стоим

пред Бога

преломени,

с други

роли,

смисли

и

сърца...

Всяко изпитание

отнема

и дарява.

 

Вярваш ли

в това?...

 

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??