Вятърът гали напъпили устни,
роши косите ми, целува очите,
с мъжки парфюм и мъничко мускус
ароматно ме кани при теб... и политам...
Вятърът тайно при теб пак ме води,
стъпките бързо отекват зад мен,
тичам задъхана към ласките твои
и така всеки час, всеки ден...
© Яна Вълчева Все права защищены
Не се спирай никога!!!!
Поздрави!!