24.11.2007 г., 12:22 ч.

Вятърът... 

  Поезия
758 0 16

Вятърът гали напъпили устни,

роши косите ми, целува очите,

с мъжки парфюм и мъничко мускус

ароматно ме кани при теб... и политам...

Вятърът тайно при теб пак ме води,

стъпките бързо отекват зад мен,

тичам задъхана към ласките твои

и така всеки час, всеки ден...

 

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??