9 июн. 2010 г., 23:13

Вълшебство 

  Поэзия
668 0 19

Лунен лъч

През синия здрач се промуши

В неоново сякаш запуши

Намигнах на светулките

Намигнаха и те

Нощта сатенено изшумоля

Розов храст се разлюля 

И аромат омайващ прати

Гласовита птичка замечта

Мелодия прекрасна се разля

Замигаха светулките в такт

Спектакъл без антракт

По лунната пътека повървях

Към безкрая полетях

В сърцето на зората бях

Прегърнал слънцето горях

Частица от безкрая

Пътуваща в рая

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??