ВЪПРОС
Зададох ти въпроса:
''Колко струваш?"
И ти си лепна
шарен етикет
в евро, долари, валута,
сума, недостъпна
за сърцето,
цена без
ресто и бакшиш.
Но може ли
чрез няколко банкноти
в душите
да складираме любов?
И да запълним
рафтовете с чувства
за целия си земен път.
Зададох ти въпрос...
Сега не знам -
да купя или
да продам
любов?
© Олга Христова Все права защищены