Jun 29, 2007, 10:16 AM

ВЪПРОС 

  Poetry
1016 0 10


                                             ВЪПРОС

                                   Зададох ти въпроса:
                                  ''Колко струваш?"
                                   И ти си лепна
                                   шарен етикет
                                   в евро, долари, валута,
                                   сума, недостъпна
                                   за сърцето,
                                   цена без 
                                   ресто и бакшиш.


                                   Но може ли                                
                                   чрез няколко банкноти
                                   в душите 
                                   да складираме любов?
                                   И да запълним  
                                   рафтовете с чувства
                                   за целия си земен път.
                                   Зададох ти въпрос...
                                   Сега не знам -
                                   да купя или
                                   да продам
                                   любов?
                                                                      
                                                                                                                   

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??