16 июн. 2013 г., 10:54

въпрос 

  Поэзия » Философская
1054 0 10

Бог знае... търпение

примирение с липсите

съсъд сме

празнотата кънти

от болка

питаш за цената

няма такава

ден подир ден

растем

малко уморени

прекършени? не

ясно... не!!!

търпение

поемаме въздух 

на пресекулки

държим глава

високо над водата

оцеляваме

въпреки нас

въпреки всичко

не си тръгвай

пустота без теб

ме поглъща

жестокост

сърцето изпълва

гневи се на Бог...

душата ми зъзне без теб

пролет

ухаят липите

загубих се

душите наши

разделени

миг живот

среща

мога ли да отнема

липсите твои,

болчице моя?

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??