3 окт. 2014 г., 14:17

Въпрос без отговор 

  Поэзия » Другая
534 0 3

Човеко, ти дали се раздагада,

преди да литнеш към всемира?

Ако оставена от теб следа

последващите не намират,

животът ти какъв е бил –

една случайна тъжна нота

в безкрайно смешен водевил,

написан в контра на живота.

© Стефан Балди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??