Oct 3, 2014, 2:17 PM

Въпрос без отговор 

  Poetry » Other
533 0 3

Човеко, ти дали се раздагада,

преди да литнеш към всемира?

Ако оставена от теб следа

последващите не намират,

животът ти какъв е бил –

една случайна тъжна нота

в безкрайно смешен водевил,

написан в контра на живота.

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??