3.10.2014 г., 14:17 ч.

Въпрос без отговор 

  Поезия » Друга
532 0 3

Човеко, ти дали се раздагада,

преди да литнеш към всемира?

Ако оставена от теб следа

последващите не намират,

животът ти какъв е бил –

една случайна тъжна нота

в безкрайно смешен водевил,

написан в контра на живота.

© Стефан Балди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??