Въпроси
Какво е любовта, не зная.
Гадателка е може би,
която на кафе ти казва
дали ще са щастливи твоите дни.
Какво е любовта се чудя.
Магьосница е може би,
която просто предвещава
късмет дали ще имаш ти.
Какво е любовта се питам,
за мен мисля, че съдба.
Съдба с мисълта за теб да живея
и щастието с тази мисъл да умра.
© Вера Камбурова Все права защищены