14.02.2009 г., 15:47 ч.

Въпроси 

  Поезия » Любовна
531 0 2

    Въпроси

 

Какво е любовта, не зная.

Гадателка е може би,

която на кафе ти казва

дали ще са щастливи твоите дни.

 

Какво е любовта се чудя.

Магьосница е може би,

която просто предвещава

късмет дали ще имаш ти.

 

Какво е любовта се питам,

за мен мисля, че съдба.

Съдба с мисълта за теб да живея

и щастието с тази мисъл да умра.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??