2 дек. 2017 г., 00:01

Върни любовта 

  Поэзия » Любовная
599 1 2

 

Мъгла запълзя из полето,

слана посребри го навред.

Студът ли скова ти сърцето,

превърна го в топка от лед?

 

Мъртвило е вън.

Само скрежът

„цъфти“ по треви и листа...

Но става по-силен копнежът

към тебе.

Върни любовта!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??