17 апр. 2011 г., 19:41

Върви си, любов 

  Поэзия » Любовная
2758 4 18

Върви си, Любов! Не прекрачвай вратата! -

Този дом е за теб забранен!

Стари чувства?! Отнесе ги вятър...

Как изобщо се сети за мен?!

 

Май не помниш?! - Когато те чаках,

ти заспиваше в друго легло...

Много сълзи за тебе изплаках

и се мъчих с въпроси "Защо"...

 

Уморих се, Любов,  да те пазя!

(Всеки спомен за теб е нелеп...)

Нямах сили дори да те мразя -

просто някак си свикнах  без теб...

 

Днес се връщаш... Нима си ми нужна?!

Погледни се - дори не болиш!

Парадокс - щом усетих те чужда,

се научи към мен да вървиш...

 

 http://vbox7.com/play:cc043f4b 

 

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??