6 апр. 2006 г., 23:06

Върволицата на Ева 

  Поэзия
526 0 1

В прегръдка на раздяла

потъваща се свиваш,

косите-одеало

сълзите прикриват.

Затоплено сърцето

ще отстоява зрънце,

топлото присъствие

и метър слънце.

Искаш да останеш,

но промяната-заслуга

твойто бъдеще чертае,

щом сменена си с друга.

Само времето е между вас-

куфарите другаде ще пренесеш,

другата в същия анфас

повтаряемост ще разбере.

© Ниела Вон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно написано!
    Ако знаеш колко трябва да се лутам из сайта ,за да намеря нещо стойностно...
    Много ми хареса!Пиша ти 6!
Предложения
: ??:??