17 февр. 2008 г., 10:37

Възможно ли е... 

  Поэзия » Любовная
869 0 3

На рамото ти сгушена ще чакам кротко

да изсънуваш своя "сладък" сън...

Ти си потънал в него тъй дълбоко...

Не искаш да се върнеш тук "отвън".

 

Ще се надявам бързо да сънуваш,

да се събудиш в светло утро обновен

и да не помниш Дулсинея, да си влюбен,

но както някога - във мен.

 

Ще се опитам да остана будна,

да не заспя във сън дълбок, омаен,

във който аз да бъда Дулсинея

на някой Дон Кихот случаен.

© Надя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??