23 авг. 2020 г., 07:37

Възпяване 

  Поэзия » Другая
825 2 2

Още не мога да възпея радостта,
да проникна, да надникна в същността.
Радвам се, че посрещнах съдба,
когато в мен една надежда не умря.

Небесна светлина изградих,
за да построя мост, който заградих.
Моята яснота от векове сълзи,
и моята болка, още ли боли?

От моята ръка вземи,
една надежда или вяра остави.
За да мога да вървя по пътя,
който с радост продължих.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??