Ти студеният дъжд си в житата,
аз съм топлата гръд на земята,
ти си приливна мощна вълна,
аз съм пристанът, пазещ брега,
ти си тъмната част на луната,
аз съм светлият ирис в дъгата,
ти си северен вятър в листата,
аз съм нежната ласка в гнездата,
ти обвиваш ме с ледени пръсти,
аз стопявам те с огнени пръски,
две полярности лудо се гонят,
две половини страстно се търсят,
те гасят се взаимно до болка,
но отчаяно, до смърт се обичат.
© Сеси Все права защищены