9 февр. 2008 г., 13:11

Вземете ми очите 

  Поэзия
851 0 18
  Вземете ми очите да не видя
  уродливото лице на глупостта,
  как нагло на душите се присмива
  и трови ги със своята злина.

  Сложила раждясала корона,
  сама царица се нарича тя
  и вярва го, когато си го казва,
  потънала в безмерна самота.

  Не е щастлива, само се усмихва
  и просто съществува ей така.
  Велика ли!? Та тя си е незрима -
  една нещасница сервилна на страха. 

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??