20 сент. 2007 г., 20:44

Взрив 

  Поэзия
524 0 4

11. 03. 2007

 

Взривява вените ми огън,

престъпно бързо и опасно,

обхваща клетките ми болни,

неукротим и неподвластен.


Проникнах с поглед през плътта ти,

намерих те и се събудих,

опияних сe от дъха ти

и правилата си изгубих.


Беснее огнена стихия,

към тялото ти ме увлича.

На бавни глътки искам да те пия

красиво искам ти да ме обичаш.


И с дързостта на развратница

разрушавам всякакви граници,

не внимавам и отново създавам

арОгантно написани страници


Чувствам! Гори твойто тяло

и тръпнат твойте ръце...

не за мен! Не за мен! Поначало

вечно бърка мойто сърце.


И ме хвърля в едни състояния,

от които много боли,

и ме давят погрешни желания,

и ме блудсват погрешни мечти.


Не бива да те докосвам,

не искам да се предам,

на себе си се ядосвам

и после все ме е срам.


Погалих ръцете ти с поглед

и устните - със мечти,

потърсих при тебе отдих

а ти адът ми посвети...


Престъпно, дръзко ти направих

безсрамно предложение,

но ти не искаш да забравиш

общественото мнение.


Нощта възбужа откровения

във пламналата ми душа.

не ми е нужно опрощение -

аз искам с теб да съгреша


и да те любя до припадък...

Да ме продъни в дън земя,

събуден от гласът ти сладък,

мотивът да съм пак жена.

© Цвети Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ха-ха, Емо! Ти ме направи страшна воайорка...
    Благодаря за приобщаването!

    И благодаря за пожеланието!
    Дай Боже всекиму...
  • Все едно ти Цвети беше онази нощ там някъде, наблюдавайки ни, и написа:
    ..."Проникнах с поглед през плътта ти,

    намерих те и се събудих,

    опияних сe от дъха ти

    и правилата си изгубих."...Бъди щастлива, и ти желая да изпиташ ...стиха си
  • Много страст!Браво!
  • Страхотно е и мен ме докосна много силно!Поздравлевния!
Предложения
: ??:??