10 февр. 2009 г., 07:43  

Ягодка 

  Поэзия » Любовная, Другая
2653 1 25

И как ме забеляза сред тревите? –
Заради мен от пътя се отби.
Дори за името ми не попита –
с цвета си те привлякох, може би.

Или пък е било от любопитство:
"Дали е сладък този горски плод?"
И само ахна, като ме опита.
Пък аз пламтях – от огнена любов.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??