10.02.2009 г., 7:43 ч.  

Ягодка 

  Поезия » Любовна, Друга
2648 1 25

И как ме забеляза сред тревите? –
Заради мен от пътя се отби.
Дори за името ми не попита –
с цвета си те привлякох, може би.

Или пък е било от любопитство:
"Дали е сладък този горски плод?"
И само ахна, като ме опита.
Пък аз пламтях – от огнена любов.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??