19 янв. 2022 г., 06:53

Януарско лято 

  Поэзия
311 5 7

Денят е с вкус на януари,

със снежнослънчев аромат,

но летен пясък още пари

под стъпки светещи назад.

 

Снежинките ще ме разчувстват

с искрящите си светове,

но лято с морското изкуство

пак сетивата ми зове.

 

Студът какво ли ще ми каже,

езикът ми е непознат,

а лято ме усмихна даже

сред спомените с морски цвят.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??