Красиво юлско утро настъпва над света,
слънцето огрява всички сетива,
събужда се и в мене мойта доброта,
"Добро утро" Ви желая на всички по света.
За радост отворете Вашите сърца,
с надежда посрещнете утрото, деня,
нека е прекрасен всеки наш момент,
нека е с обич всеки окрилен.
Нека да оставим нашите души
да се реят в небето с най-светлите мечти,
нека да е цветен хубавият ден,
като дъгата на небето - нежен, пъстър, свеж.
Усмивки да огряват нашите лица,
щастие и младост и сбъдната мечта,
моята усмивка дарявам Ви сега,
нека е заразна тази доброта.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Все права защищены