Jul 2, 2014, 8:22 PM

Юлско утро 

  Poetry
444 1 2

Красиво юлско утро настъпва над света,

слънцето огрява всички сетива,

събужда се и в мене мойта доброта,

"Добро утро" Ви желая на всички по света.

 

За радост отворете Вашите сърца,

с надежда посрещнете утрото, деня,

нека е прекрасен всеки наш момент,

нека е с обич всеки окрилен.

 

Нека да оставим нашите души

да се реят в небето с най-светлите мечти,

нека да е цветен хубавият ден,

като дъгата на небето - нежен, пъстър, свеж.

 

Усмивки да огряват нашите лица,

щастие и младост и сбъдната мечта,

моята усмивка дарявам Ви сега,

нека е заразна тази доброта.

 

Пламена Владимирова

 

 

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??