От мрака прогонен, денят в листопада унило
се скрива, остава ръмящият дъжд господар
след последната стъпка на светлото…
Тътрят се мислите тежко по улици мокри, самотни,
первазите тихи дъждовни за есен напомнят,
с нощта придошла неусетно…
И само... премигващи улични лампи през сълзи
мъждукат навън, от врата на врата пак тъгата,
потропвайки, нов дом за себе търси…
http://www.youtube.com/watch?v=MCGPOd_vVZQ
МУЗИКА > THE RAIN, THE PIANO
художник - John Pitre
© Магдалена Костадинова Все права защищены