16 окт. 2009 г., 23:26

За кой ли път! 

  Поэзия » Любовная
872 0 8

 

 

За кой ли път

завръщам се под топлото ти рамо.

Охлузена от болките навън,

във теб се сгушвам - жива рана!

 

За кой ли път

приемаш ме, макар и чужда.

Целувана напразно, омърсена,

докосвана съм от ръце ненужни!

 

За кой ли път

ще те излъжа, че съм вече твоя.

Недей да вярваш - друг е моят път,

със теб съм само до завоя!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??