Нищо по-тъжно не знае,
спря да е важна причина.
С нея животът сияеше,
но тя си замина.
Нищо по-ясно не знае,
спря да е топлия спомен.
Само едно си мечтае,
да е запомнена.
Трудно е тя да узнае,
кой ли от тях беше пристана...
Всеки избира накрая
своята истина.
© Рот Блак Все права защищены
да бъде запомнена"
Мечтаем за едни и същи неща!