Mar 7, 2009, 10:45 AM

За любовта 

  Poetry » Love
582 0 4

Нищо по-тъжно не знае,

спря да е важна причина.

С нея животът сияеше,

но тя си замина.

 

Нищо по-ясно не знае,

спря да е топлия спомен.

Само едно си мечтае,

да е запомнена.

 

Трудно е тя да узнае,

кой ли от тях беше пристана...

Всеки избира накрая

своята истина.

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??