7.03.2009 г., 10:45 ч.

За любовта 

  Поезия » Любовна
583 0 4

Нищо по-тъжно не знае,

спря да е важна причина.

С нея животът сияеше,

но тя си замина.

 

Нищо по-ясно не знае,

спря да е топлия спомен.

Само едно си мечтае,

да е запомнена.

 

Трудно е тя да узнае,

кой ли от тях беше пристана...

Всеки избира накрая

своята истина.

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??