Докато те науча да обичаш мене,
ще си направя кът за битовизъм.
Ще озаптя стрелките, за да имам време,
а ти ще ми изгладиш ризата.
Не се старай. Отгоре и отпред.
Харесва ми припряната ти поза.
На голо ще я носиш, ама след -
реално два-три сутрешни оргазма.
Понеже те познавам ще поискаш,
да закъснея после няколко си часа.
Ще те изпитам колко повече обичаш,
по стонове, доволни с твоя глас...
Какво е любовта? Нима е сложно?
Доволни две тела. Една отдаденост.
Желание от страст за неотложност,
че ризата на ближния е гладена...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Все права защищены