18.06.2020 г., 9:42 ч.

За любовта и гладенето... 

  Поезия » Любовна
455 1 5

 

Докато те науча да обичаш мене,

ще си направя кът за битовизъм.

Ще озаптя стрелките, за да имам време,

а ти ще ми изгладиш ризата. 

Не се старай. Отгоре и отпред.

Харесва ми припряната ти поза.

На голо ще я носиш, ама след - 

реално два-три сутрешни оргазма.

Понеже те познавам ще поискаш,

да закъснея после няколко си часа.

Ще те изпитам колко повече обичаш,

по стонове, доволни с твоя глас...

Какво е любовта? Нима е сложно? 

Доволни две тела. Една отдаденост. 

Желание от страст за неотложност,

че ризата на ближния е гладена...

 

Стихопат.

Danny Diester

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??