4 июл. 2007 г., 11:35

За мен 

  Поэзия
837 0 11

За  мен

Винаги, когато

усещам как дъждът

навлиза тихо в мен...

Капките като стрели

разбиват същността ми.

И в безтегловност от мечти

ти заваляваш в мен...

Разнопосочен си.

Разчупваш ме.

Различен си...


Винаги, когато

чувам как утрото

се буди плахо в мен...

Лъчи, като магнити,

събират гладкостта ми.

И в прозрачност от акорди

ти се отразяваш в мен...

Огледален си.

Обгръщаш ме.

Обичан си...


За мен.

© Теди Савчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??