За мен
Винаги, когато
усещам как дъждът
навлиза тихо в мен...
Капките като стрели
разбиват същността ми.
И в безтегловност от мечти
ти заваляваш в мен...
Разнопосочен си.
Разчупваш ме.
Различен си...
Винаги, когато
чувам как утрото
се буди плахо в мен...
Лъчи, като магнити,
събират гладкостта ми.
И в прозрачност от акорди
ти се отразяваш в мен...
Огледален си.
Обгръщаш ме.
Обичан си...
За мен.
© Теди Савчева All rights reserved.