4.07.2007 г., 11:35 ч.

За мен 

  Поезия
814 0 11

За  мен

Винаги, когато

усещам как дъждът

навлиза тихо в мен...

Капките като стрели

разбиват същността ми.

И в безтегловност от мечти

ти заваляваш в мен...

Разнопосочен си.

Разчупваш ме.

Различен си...


Винаги, когато

чувам как утрото

се буди плахо в мен...

Лъчи, като магнити,

събират гладкостта ми.

И в прозрачност от акорди

ти се отразяваш в мен...

Огледален си.

Обгръщаш ме.

Обичан си...


За мен.

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??