9 сент. 2008 г., 22:49

За миг 

  Поэзия » Другая
569 0 5

Допускам те

във моя свят,

от слънцето обсебен -

да видиш,

да докоснеш

и в палеща жега

да усетиш

невидимото в мен...

 Когато светлините

угаснат,

за миг изчезват

за живота важните  неща...

не гаси светлината -

с наситени багри

рисувам от натура...

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??