Допускам те
във моя свят,
от слънцето обсебен -
да видиш,
да докоснеш
и в палеща жега
да усетиш
невидимото в мен...
Когато светлините
угаснат,
за миг изчезват
за живота важните неща...
не гаси светлината -
с наситени багри
рисувам от натура...
© Дима Всички права запазени
В моя свят няма нищо загадъчно и странно - всичко е човешко...