8 мар. 2021 г., 02:08

За момчето, което остане 

  Поэзия
245 2 3

Продължи. Нямаш време за губене,

за заслони и тайни леговища.

Приеми– имаш сила за влюбване.

Открехни си света за съкровища

неоткрити, отлагани, чакали

като спящо в земята имане.

Истинските сълзи са изплакани

за момчето, което остане.

Пожелай да пропадаш в прегръдките

на уверен в мечтата си пратеник.

Открадни си секунди безсмъртие,

говори на свещения праезик.

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??