Продължи. Нямаш време за губене,
за заслони и тайни леговища.
Приеми– имаш сила за влюбване.
Открехни си света за съкровища
неоткрити, отлагани, чакали
като спящо в земята имане.
Истинските сълзи са изплакани
за момчето, което остане.
Пожелай да пропадаш в прегръдките
на уверен в мечтата си пратеник.
Открадни си секунди безсмъртие,
говори на свещения праезик.
© Светличка Всички права запазени