Чувала ли си страст да крещи,
взривявайки свойте основи –
любовта, наранена трещи,
правейки с крясък окови.
Поривът злокобен на смъртта
е цена на туй предателство,
а предателят на радостта
сам кълне се в приятелство.
В стихове правиш химери,
виждайки другата нейна страна -
струва си път да се намери
в любовта между мъж и жена!
© Валери Рибаров Все права защищены