За онези
за онази,
която открадна...
и за онзи,
който мълчи...
за онези,
които посяха
семена от сълзи...
и изпратиха
път
към онази
Голгота,
гдето
вечно
боли...
за онези,
които избраха
любовта
да кърви...
построиха й
дом
от въздишки...
изкопаха й
гроб
от мечти...
за онези,
които
бяха
просто
добри...
...тях дали ги боли?
© ДМ Все права защищены