3.10.2016 г., 17:22 ч.

За онези 

  Поезия » Любовна
748 0 2

За онези

 

за онази,

която открадна...

и за онзи, 

който мълчи...

за онези, 

които посяха

семена от сълзи...

и изпратиха

път 

към онази

Голгота, 

гдето

вечно

боли...

за онези, 

които избраха

любовта 

да кърви...

построиха й

дом 

от въздишки...

изкопаха й

гроб 

от мечти...

за онези, 

които

бяха

просто 

добри...

               ...тях дали ги боли?

 

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??